תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לגלריה >
לצפיה >
לגלריה
לצפיה
סדנאות
מתכונים
טיפול בתזונה
בישול תרפיה
הדרכה בבית
קורס חדש
בלוג
אודות
צור קשר
English
דף הבית
מתכונים
בשר טחון עם עגבניות וטחינה-סאנייה
בשר טחון עם עגבניות וטחינה-סאנייה
לבשר:
חצי קילו בשר טחון-חצי עגל חצי כבש
מלח,פילפל שחור,קורט בהרט.
לקישוט הבשר מעל:
2 עגבניות לפרוסות
1 בצל גדול לפרוסות
פטרוזליה קצוצה
צנובר קלוי וטחינה מוכנה על הבשר אך שיוצא מהתנור.
הכנה:
מערבבים טוב את חומרי הבשר ובודקים את הטעם.
משטחים בתבנית רחבה עם הידים ומהדקים, אפשר גם בפירקס,
מעל פרוסות עגבניה ובצל, להכניס לתנור בחום גבוה-גריל ל 10 דקות,להוציא ליפני שיושבים.
מעל לפזר פטרוזליה צנובר קלוי ולהזיף טחינה.
חשוב-מכינים את המנה ליפני שיושבים לאכול.
להזמנת פעילות ולקבלת פרטים נוספים:
מעוניין בסדנה או הרצאה:
לבחור
בישול חורפי
בישול אסייתי
הסויה והטופו
הדגנים
מזון חי
הקטניות
מזון מחזק מערכת העיכול
מתוקים
דגים
צמחוני
הרצאה
טקסט חופשי
שדה אבטחה. אין צורך למלא אותו
כתובת דואר האלקטרוני לא תקינה
054-2308510
לחייג ל-054-2308510
בקרו אותי בפייסבוק
tivo
net