תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לבשל בריא
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע

קורס תזונה לגוף ולנשמה

הגישה הסינית לבישול ותזונה:

7 מפגשים של 3 שעות, מפגש אחד לשבועיים.

תזונה טבעית, בישול בריא, הכרת חומרי גלם ומזונות מיוחדים.
הגישה הסינית יפנית לפי 5 האלמנטים ברפואה הסינית היא גישה שבאה מהמזרח ומדברת על כוחות של היין והיינג, טעמים, עונות השנה, מחזוריות, זרימה, תקיעות, (הגישה מקרוביוטיקה- פילוסופיה וגישה טיפולית בעזרת תזונה וחומרי גלם שבאים מהמזרח.)

בטיפול אני שואפת לאזן בין יין ויאנג, להכניס זרימה ומחזוריות. (כמו בטבע) והכל בעזרת המזון בהתאמה אישית לכל אחד ואחת.


המפגשים:

שעה ראשונה פרונטלי- לימודי, שעתיים אחרונות בישול בריא. (לא ארוחה מלאה).

1) הכרות עם קבוצות מזון- ואבות המזון:
הקבוצות השונות שיש במזון ואבות המזון- דגנים, קטניות, שומנים, חלבונים, וויטמינים ומינרלים
מעשי- מנות טבעוניות –טעימות והדגמות

2) המטבח הבריא והבסיסי:
מהו מזון טבעי ולא מעובד
בריאות בגישה ההוליסטית-גוף ונפש
ריפוי הוליסטי- הילינג, צ'אקרות, מודעות, התפתחות אישית, אנרגית האישה/גבר
חלק מעשי - טעימות והדגמות.

3) הגישה הסינית לתזונה ובישול:
הגישה ע"פ 5 האלמנטים, יין ויאנג, עונות השנה, חום וקור, הכרות האלמנטים
חלק מעשי- טעימות והדגמות.

4) המזווה האסייתי:
חומרי גלם, רטבים, אצות, אטריות.
המקרוביוטיקה- הקשר לחיידקי המעי והתססה
חלק מעשי- טעימות והדגמות.

5) סופר פוד, ניקוי גוף:
הכרות עם המוצרים הקיימים בשוק
מהו ניקוי גוף ולמי זה טוב
חלק מעשי- טעימות והדגמות.

6) רגישות לגלוטן ומערכת העיכול-אלרגיות:
מערכת עיכול- מעי רגיש / רגיז
מהו הגלוטן, איפה הוא נמצא.
אלרגיות שונות
חלק מעשי- טעימות והדגמות.

7) מערכת חיסון, שפעות וחורף:
צמחי מרפא מחזקים
מזון מחזק, וויטמינים, שפעת
חלק מעשי- טעימות והדגמות.


להזמנת פעילות ולקבלת פרטים נוספים:
tivonet