תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לבשל בריא
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע

אודות

קצת על עצמי: למדתי נטורופתיה במסלול רב תחומי ונרחב, עם הסתכלות על רפואה אלטרנטיבית. התמחיתי במסלול של תזונה הוליסטית המשלבת רפואה סינית, יד ביד עם לימודי אנטומיה, פיזיולוגיה ובדיקות מעבדה. כמאמינה גדולה בתפישה ההוליסטית, למדתי ואני מיישמת את השילוב בין גוף לנפש על ידי שימוש בפרחי באך, הילינג, רפלקסולוגיה ועיסוי. בעבר עבדתי כמטפלת במכבי טבעי ובבתי אבות, ומזה שבע שנים שאני מטפלת בקליניקה הפרטית שלי בביתי בקרית חרושת הפסטורלית בקרית טבעון. בקליניקה אני משלבת את הידע שרכשתי בכל שנות לימודי, ומתאימה תמהיל אישי עבור כל מטופל, המתאים רק לו.


מזון ודרך חיים: אורח החיים המערבי, התפתחות התעשייה והטכנולוגיה השכיחו מאיתנו את האיכות והבריאות הטמונה במזון.
מזון איכותי וטבעי מעניק לבני האדם כוח ישיר מהקרקע וחיבור לאדמה עליה אנו חיים. המזון של ימינו גדל בחממות תעשייתיות וספוג בחומרי הדברה, השומרים כי יישאר יפה ואסתטי, אך ללא כוחה של השמש והאנרגיה הטמונה בה. אנו מוצאים את עצמנו עסוקים בפענוח טבלאות של פחמימות, חלבונים ושומנים הנותנים לנו מידע חסר לחלוטין על המזון הנכנס לגופנו. איננו מודעים לתפיסת המזון הרוחני, המעבירה כוחות לאדם, ועוזרת לנו למצוא את כוחות הריפוי - כוח החיים הפנימי.



נתיב השינוי: הצורך בשינוי עולה, ברוב המקרים, כאשר אנו חווים משבר או מחלה. אני ממליצה להקדים תרופה למכה ולהתחיל בשינוי לפני שהגל מכה ביבשה או לפני שאנו נתקלים במחלה או קושי. רוב המחלות אינן ניתנות לריפוי מוחלט על ידי התרופות הקונבנציונאליות, אלא נותנות לנו איכות חיים סבירה והמשך חיים עם המחלה. דבר זה משכיח מאיתנו את הצורך הפנימי לשאול "מדוע?” ומונע מאיתנו את יכולת הריפוי הנובעת מתוכנו - אותו כוח שעובר דרך המזון אותו אנו צורכים. מטרתי לשמש צינור להעברת אינפורמציה ושינוי דרך חיים אשר יעצימו את חיי מטופלי ויובילו אותם
לדרך חדשה ומאוזנת.

להזמנת סדנה ולקבלת פרטים נוספים:
tivonet