תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לגלריה >
לצפיה >
לגלריה
לצפיה
סדנאות
מתכונים
טיפול בתזונה
בישול תרפיה
הדרכה בבית
קורס חדש
בלוג
אודות
צור קשר
English
דף הבית
מתכונים
מתכונים
במיה מאודה ומוקפצת
במיה טריה, יש ערבית-קטנה ויש אסיתית גדולה וארוכה. שמן זית,מלח ים, הרבה שום פרוסעלי כוסברה קצוצים...
המשך קריאה
סלט נבטים
זהו מתכון סלט נבטים פשוט מאד ובריא מאוד! מעולה לכל ה"חצי עצלנים" מבשלי בריאות מתחילים או כאלה הסובלים מחוסר זמן כרוני (-:
המשך קריאה
אספרגוס מבושל במים
להרתיח מים בסיר עם מלח,לנקות את האספרגוס עם קולפן,להכניס רק כאשק המים רותחים ל 6,7 דקות וסנן את המים,וקרר אתו במים קרים או מי קרח.
המשך קריאה
מלוחייה:(מלוכייה)
פעם ראשונה שאכלתי מלוחייה, הייתה כששיפצתי את הבית והפועלים הערבים סיפרו לי עליה אחר כך גם הביאו לי לטעום והיו סקרנים לראות איך אני אצליח להתמודד עם ההכנה שלה (-:
המשך קריאה
אורז עם עשבי תיבול
בסיר חם מבשלים את האורז הייבש ומערבבים,מוסיפים מים ומלח ומבשלים רגיל.עד שאין מיים או 20,25,דקות סוגרים את האש ומחכים עם המיכסה סגור לפחות 15 דקות,מוסיפים את הירק הקצוץ והשמן זית מערבבים ומגישים.
המשך קריאה
מתכון-טאבולה פריקה
מבשלים פריקה עם קצת מלח וחלק מכמות הקינמון,והמים עד שאין מים בערך 20,30 דקות, סוגרים אש ומחכים עם מיכסה סגור עד שהיא מתקררת ומעבירים לקערה.
המשך קריאה
בשר טחון עם עגבניות וטחינה-סאנייה
מערבבים טוב את חומרי הבשר ובודקים את הטעם.משטחים בתבנית רחבה עם הידים ומהדקים,אפשר גם בפירקס,מעל פרוסות עגבניה ובצל, להכניס לתנור בחום גבוה
המשך קריאה
אורז בוכרי
בסיר רחב מכניסים בצל וג'הי, גזר,צימוקים, חומוס וקינמון,מערבבים טוב, מניחים על הירקות את האורז המושרה והמתובל ולא מערבבים...
המשך קריאה
ירקות ירוקים בשמן זית ורוזמרין
בסיר מרתיחים מים ומבשלים את הירקות מראש,כל סוג בנפרד, (ולא לבשל יותר מדי.)
מצננים את הירקות אפשר במים קרים,
מחממים וואק ומקפיצים את הירקות, מוסיפים את הרוטב ומגישים חם,
המשך קריאה
סלט מלפפונים אסייתי
שוטפים את המלפפונים, חותכים בחצי ומוציאים את החרצנים בעזרת כפית קטנה.
משרים אותם בקערה עם מלח ל 10 דקות ומסננים.
חותכים לפרוסות אלכסוניות דקות, חותכים גם את הבצל באלכסון ודק, מועכים שום, קוצצים כוסברה ומכניסים הכל לקערה, קולים את הצ'ילי
המשך קריאה
מרק אסייתי עם ירקות
לוקחים סיר מסננים אליו את ציר המרק ומחממים אותו,מוסיפים את הירקות ,אצות והפטריות עם מי ההשריה שלהם,מוסיפים סויה לפי הטעם שלכם ומורידים לאש קטנה.
המרק מוכן מתי שהפטריות והגזר מספיק רכים לאכילה.
המשך קריאה
להזמנת פעילות ולקבלת פרטים נוספים:
מעוניין בסדנה או הרצאה:
לבחור
בישול חורפי
בישול אסייתי
הסויה והטופו
הדגנים
מזון חי
הקטניות
מזון מחזק מערכת העיכול
מתוקים
דגים
צמחוני
הרצאה
טקסט חופשי
שדה אבטחה. אין צורך למלא אותו
כתובת דואר האלקטרוני לא תקינה
054-2308510
לחייג ל-054-2308510
בקרו אותי בפייסבוק
tivo
net