תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לגלריה >
לצפיה >
לגלריה
לצפיה
סדנאות
מתכונים
טיפול בתזונה
בישול תרפיה
הדרכה בבית
קורס חדש
בלוג
אודות
צור קשר
English
דף הבית
מתכונים
בשר טחון עם עגבניות וטחינה-סאנייה
בשר טחון עם עגבניות וטחינה-סאנייה
לבשר:
חצי קילו בשר טחון-חצי עגל חצי כבש
מלח,פילפל שחור,קורט בהרט.
לקישוט הבשר מעל:
2 עגבניות לפרוסות
1 בצל גדול לפרוסות
פטרוזליה קצוצה
צנובר קלוי וטחינה מוכנה על הבשר אך שיוצא מהתנור.
הכנה:
מערבבים טוב את חומרי הבשר ובודקים את הטעם.
משטחים בתבנית רחבה עם הידים ומהדקים, אפשר גם בפירקס,
מעל פרוסות עגבניה ובצל, להכניס לתנור בחום גבוה-גריל ל 10 דקות,להוציא ליפני שיושבים.
מעל לפזר פטרוזליה צנובר קלוי ולהזיף טחינה.
חשוב-מכינים את המנה ליפני שיושבים לאכול.
להזמנת פעילות ולקבלת פרטים נוספים:
מעוניין בסדנה או הרצאה:
לבחור
בישול חורפי
בישול אסייתי
הסויה והטופו
הדגנים
מזון חי
הקטניות
מזון מחזק מערכת העיכול
מתוקים
דגים
צמחוני
הרצאה
טקסט חופשי
שדה אבטחה. אין צורך למלא אותו
054-2308510
לחייג ל-054-2308510
בקרו אותי בפייסבוק
tivo
net